Het Teckel Hotel Opent Zijn Deuren en Wij Zijn Erbij!

Het Teckel Hotel Opent Zijn Deuren en Wij Zijn Erbij!

De droom van ieder teckelbaasje komt uit: op 8 juli 2017 opent Teckel Hotel Tirol zijn deuren. Dit hotel wordt gerund door teckelbaasjes vóór teckelbaasjes. De eigenaren van het hotel hebben Dachshunds United uitgenodigd om een paar nachtjes in het hotel te logeren om er zeker van te zijn dat het hotel wel écht teckel-proof is!

Het hotel

Op 13 juli vertrekt Lieke, de eigenaar van Dachshunds United, met haar teckel ‘Tilda’ rond zes uur in de morgen met de trein naar Mayrhofen, waar het hotel gelegen is. Ze reist via München en de reis zal zo’n 14 uur in beslag nemen. Een lange trip maar ze zijn er klaar voor!

Mayrhofen ligt in het Zillertal, een prachtig dal in het westen van Oostenrijk.

Mayrhofen in het Zillertal Tirol
Het Zillertal Tirol in de zomer
Het Zillertal Tirol in de winter

De eigenaren van het hotel, Eric en Anneliese, vertelde me dat ze het hotel zijn begonnen ter ere van hun overleden teckels ‘Ramses’ en ‘Trijntje’. Helaas zijn beide teckels vorig jaar vlak na elkaar overleden en dit heeft hun baasjes veel verdriet gedaan. Teckels zijn hele bijzondere honden die je maar moeilijk kan vergeten.
Het hotel biedt allerlei activiteiten aan voor jou en je teckel(s). Er is een omheinde hondenspeeltuin, een hondenzwembad, een teckel-spa om je teckel goed schoon te kunnen maken na een lange dag bergbeklimmen en er is een hondenoppasservice. Naast het bezoeken van de stad en het ontdekken van de prachtige omgeving (alleen of met een georganiseerde teckelwandeling) kunnen de baasjes genieten van drankjes in de ‘Teckel-Bar’, op het terras, in de lounge of lekker eten in het restaurant. Dat wordt genieten!
Lieke verblijft in het hotel van 13 juli tot 16 juli. Ze zal een blog bijhouden over haar bevindingen en bij thuiskomst een uitgebreide review schrijven over het hotel. Houd onze website en Facebook  dus goed in de gaten voor updates en een kans om zélf in het hotel te verblijven!

Teckel Hotel Tirol – www.teckelhotel.com en ook te vinden op Facebook.

Leave a comment

%d bloggers like this: